Huidprobleem of gewoon lekker ontspannen?

U kunt bij De Sprankeling kiezen voor een huidverbeterende of huidverzorgende behandeling.

Linda werkt met de producten van IK SKIN PERFECTION en Extenso Skincare. Voor het optimale resultaat kunt u deze producten ook aanschaffen voor thuisgebruik.

U kunt uw gezichtsbehandeling uitbreiden met extra behandelingen zoals harsen, verven, pedicure en manicure. Het complete overzicht is te vinden in de prijslijst.

Gelieve dit aan te geven bij het maken van de afspraak.Huidverbeterende gezichtsbehandeling

Heeft u een probleem met uw huid die om een professionele behandeling vraagt? Dan is wellicht IK SKIN PERFECTION iets voor u. IK SKIN PERFECTION werkt alleen met 100% klinisch bewezen ingrediënten. Dit houdt in dat alle gebruikte ingrediënten uitvoerig getest zijn. Doordat IK SKIN PERFECTION 0% huidonvriendelijke stoffen en 100% actieve ingrediënten bevat, is dit product geschikt voor ieder huidtype. 

Zelfs voor de meest gevoelige huid.Huidverzorgende gezichtsbehandeling

Naast de huidverbeterende behandelingen heeft Linda ook huidverzorgende behandelingen. Hierbij wordt gewerkt met Extenso Skincare. Extenso Skincare heeft een complete huidverzorgingslijn om uw huid dagelijks te verzorgen. Extenso Skincare is rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen. Ook bevat het geen overbodige geur- en kleurstoffen en geen overbodige parabenen.
Graag verwelkomt Linda u in schoonheidssalon De Sprankeling.

Uw schoonheidsspecialiste in de wijk Brouwhuis te Helmond .

Klik hier voor de prijslijst

Opbellen
E-mail